logo cariere meseriase
powered by tenaris silcotub
Haide să ne cunoaştem

Consilierul în carieră e un specialist informat, răbdător şi entuziast care:

  • te va asculta
  • va şti ce să te întrebe
  • îţi va “traduce” termenii mai dificili din evaluarea vocaţională
  • te va ajuta să descoperi ce ţi se potriveşte

Poți beneficia de 1, 2 sau 3 întâlniri cu un consilier, online sau față în față la sediul Tenaris University in Zalău. Cel putin la prima întâlnire este important să vii însoțit de unul dintre părinți/tutore legal.

Consilieri

Inscrie-te in program ca sa poți programa întâlniri cu consilierii Cariere Meseriașe

Înscrie-te în program
Smaranda Brumar
Smaranda Brumar, Consilier in cariera

Crede cu tărie că intr-o lume in care paleta de opțiuni profesionale este extrem de vasta, proiectul ”Cariere meseriașe” vine sa ghideze conștient și asumat alegerile elevilor, astfel încât drumul spre succesul profesional sa fie mai puțin sinuos sau presărat cu direcții sterile.

Este psiholog și psihoterapeut, iar adolescenta și efervescenta ei o fascinează ca in prima zi, deși au trecut peste 15 ani de când lucrează individual și cu grupuri, facilitând creșterea și conștientizarea celor care ii acorda încredere si ii împărtășesc povestea lor de viața.

Mihaela Radu
Mihaela Radu, Consilier în carieră

A înțeles că relația omului cu munca este într-o continuă schimbare, aducând noi provocări și noi surse de motivație în fiecare perioadă a vieții.

De 9 ani activează în domeniul consilierii în carieră și lucreză cu oameni de toate vârstele, pentru a le oferi suport și ghidare în alegerea drumului ce li se potrivește.

În proiectul “Cariere Meseriașe” face parte din echipa de ambasadori ai proiectului în școlile din Sălaj, precum și din echipa de consilieri care te va ajuta să înțelegi care sunt aspectele relevante de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi traseul de carieră.

Delia Bîrle
Delia Bîrle, Consilier in cariera

Este interesată de domeniul consilierii de carieră, atât din perspectiva cercetării științifice, cât și a consilierii individuale și de grup, cu experiență în crearea și livrarea de programe și în formarea viitorilor specialiști.

Schimbările rapide de pe piața muncii reprezintă pentru ea o provocare ce o determină să rămână în contact cu specificul sistemelor educaționale și de formare, dar și cu nevoile și trăsăturile fiecărei generații.

Cu bucurie se alătură echipei ”Cariere meseriașe”, unde își propune să ofere suport elevilor în decizia profesională, și, de asemenea, să vină în sprijinul părinților lor cu informații actualizate despre factorii importanți ai alegerii carierei.

Ioana Mânea
Ioana Mânea, Coordonator proiect

Inspiră entuziasm pentru ”Cariere meseriașe”, se asigură că toți cei implicați împărtășesc o viziune comună și știu cum pot să contribuie eficient la ce ne-am propus în proiect.

Pasiunea pentru consiliere în carieră s-a construit în cei aproape 20 de ani în care a studiat și a sprijinit persoane de toate vârstele în dezvoltarea potențialului vocațional.

Ca și psiholog, conferențiar universitar și International Master Trainer în dezvoltarea carierei inspiră și altora curiozitatea pentru domeniu, implicându-se în proiecte cu impact, publicând manuale și susținând programe de formare în mediul universitar și privat.

Alina Ciobanu
Alina Ciobanu, Consilier in cariera

Crede în potențialul tinerilor de a aduce schimbări pozitive în societate si ii sprijină în demersul de a-și descoperi vocația și traseul profesional.

În proiectul „Cariere Meseriașe” se ocupă de crearea de conținut, selectând informații si resurse clare și relevante, care sa fie comunicate într-o formă cât mai accesibilă și atractivă pentru elevi și părinți deopotrivă.

În ultimii 10 ani, din pasiune pentru educație, psihologie și dezvoltare personală, s-a implicat în mai multe proiecte de informare, consiliere și orientare educațională și profesională, în care a ajutat sute de elevi și studenți să ia deciziile cele mai potrivite, în acord cu valorile, interesele și personalitatea lor.

Înscrie-te în program
Copyright © Cariere meseriașe 2024